Venture Cup er norges største forretningsplankonkurranse og har som formål å støtte morgendagens entrepenører og legge til rette for etablering av nye virksomheter. Venture Cup arrangeres en gang i året, og lokallags nale holdes på vår- semesteret her på NTNU Gjøvik. Vinnerne går videre til regions nalen, og vinnerne av regions nalen går videre til den nasjonale nalen som blir holdt på Start Forum. Det er selvfølgelig også store premiepotter, inkludert veiledning og oppfølging.

Mer om Venture Cup kan du lese på venturecup.no

En gang i året arrangerer vi i Start Gjøvik Blender. Hit inviteres studenter, bedrifter og akademia med fokus på innovasjon og nettverksbygging. Blender blir holdt på Gjøvik Strand Hotell og er en unik møteplass for engasjerte mennesker med interesse for nyskapning. Gjennom spennende foredrag, presentasjoner av gründerbedrifter og mingling, ønsker vi å introdusere NTNUs og fagskolens studenter til karrieremuligheter innenfor innovasjon og entrepenørskap. Det vil også bli servert god mat og drikke

Start Gjøvik arrangerer tidenes kuleste fest i studentuka! Vi i Start ønsker alle nye studenter velkommen til et skoleår fyllt av masse morsomheter, fester og andre aktiviteter. På startfesten er temaet “nerd” og briller er jo en selfølge her - det er kult å være litt nerd når man går på NTNU!