Arrangementer

Kommende arrangementer

NTNU Discovery's Idékonkurranse

NTNU Discovery er et finansiert i fellesskap av NTNU og Helse Midt-Norge, som gir økonomisk støtte i en fase der få andre er villig til å satse penger. De holder en idékonkurranse, hvor studenter og ansatte ved NTNU kan pitche idéer og muligens vinne premier. Første plass for studenter er på 20 000,- kroner til støtte for å utvikle idéen.

Dato: Onsdag 16.November 2022
Sted: Bright House, Mustad
Kl: 18:00-20:30

Diverse Arrangementer

Idékonkurranse

Idékonkurranse er en lavterskel konkurranse der du blir utfordret til å utforme, samt pitche en nyskapende idé foran er jury. Her blir du også kjent med innovasjons-økosystemet i Innlandet.

Venture Cup

Venture Cup er Nordens største forretningsplankonkurranse for studenter. Konkurransen har som mål å oppmuntre studenter til å kommersialisere det kreative gjennom et tett samarbeid med næringslivet. Gjennom en prosess med workshops, foredrag og veiledning fra dyktige fagpersoner vil studentene bli fulgt opp og lære alt fra å sette opp forretningsplan til drøfting av verdiskapingspotensial.

Blender

Blender er innovasjonsmiddagen for næringsliv, studenter og akademia i gjøvikregionen. Videre, er Blender en brobygger som legger tilrette for nettverksbygging og en hyggelig sosial kveld.

Case Breaker

Case breaker er et konsept hvor du går inn i et team, får en sak fra en organisasjon eller et firma som har noe de vil ha løst, og deretter jobber kreativt med å løse det.

Start Forum

Av og for Start medlemmer. Gjennom Start Forum samles Start medlemmer fra hele Norge til en helg hvor nettverking, innovasjon og entreprenørskap står i fokus. Det er også under 

Gjennomførte arrangementer

Workshop

Torsdag den 06. Oktober 2022 gjennomførte Start Gjøvik en spennende og lærerik workshop der man ble utfordret til å bruke Business Model Canvas (BMC) til å pitche en idé! I tillegg en mulighet til å VINNE KULE PREMIER! 

Har du noen forslag til arrangementer? Trykk på knappen under!