Arrangementer

Kommende arrangementer

Stand under karrieredag (RIK)

Dato: 7 februar. Vi kommer til å befinne oss på stand på karrieredagen til til RIK – linjeforeningen for Økonomi, Ledelse- og Logistikkfag ved NTNU Gjøvik. Her vil du få muligheten til å bli bedre kjent med både Start og oss frivillige i Start Gjøvik. Kom innom og slå av en prat!

Møt en gründer

Planlagt tidspunkt: 10 februar. Ta deg et avbrekk fra studiehverdagen og la deg inspirere av en gründer. Her kan du tilegne deg kunnskap om innovasjon og entreprenørskap, samtidig som du kan stille spørsmål til en som har tatt steget inn i «gründerverdenen».

Case Breaker

Planlagt tidspunkt: 25 februar. Case breaker er et konsept hvor du går inn i et team, får en sak fra en organisasjon eller et firma som har noe de vil ha løst, og deretter jobber kreativt med å løse det.

Idékonkurranse

Planlagt tidspunkt: en gang mellom 19 og 31 mars. Idékonkurranse er en lavterskel konkurranse der du blir utfordret til å utforme, samt pitche en nyskapende idé foran er jury. Her blir du også kjent med innovasjons-økosystemet i Innlandet. 

Blender

Planlagt tidspunkt: 6 mai. Blender er innovasjonsmiddagen for næringsliv, studenter og akademia i gjøvikregionen. Videre, er Blender en brobygger som legger tilrette for nettverksbygging og en hyggelig sosial kveld.

Start Forum V23

Planlagt tidspunkt: 11-13 maiAv og for Start medlemmer. Gjennom Start Forum samles Start medlemmer fra hele Norge til en helg hvor nettverking, innovasjon og entreprenørskap står i fokus. Start Forum til vår arrangeres av Start Oslo.

Diverse Arrangementer

Venture Cup

Venture Cup er Nordens største forretningsplankonkurranse for studenter. Konkurransen har som mål å oppmuntre studenter til å kommersialisere det kreative gjennom et tett samarbeid med næringslivet. Gjennom en prosess med workshops, foredrag og veiledning fra dyktige fagpersoner vil studentene bli fulgt opp og lære alt fra å sette opp forretningsplan til drøfting av verdiskapingspotensial.

Har du noen forslag til arrangementer? Trykk på knappen under!