Arrangementer

Kommende arrangementer

Idékonkurranse

Tidspunkt: 19. April kl 17-20 på Bright House. 

Idékonkurranse er en lavterskel konkurranse der du blir utfordret til å utforme, samt pitche en nyskapende idé foran er jury. Her blir du også kjent med innovasjons-økosystemet i Innlandet. 

Bedriftsbesøk - Ringsakerbedrifter

Tidspunkt: 20. April kl 14:15 på Mjøstårnet, Brumunddal. 

Bli bedre kjent med bedrifter fra Ringsakers næringsliv, muligheter til jobb og studentoppgaver. Vi skal høre om mulighetene i Grunderparken og bli kjent med næringsavdelingen i Ringsaker kommune. Det er 30 plasser – «førstemann til mølla» prinsippet gjelder. Hver student som deltar får refundert kr. 100 i reisekostnader via Start Gjøvik.

Start Forum V23

Planlagt tidspunkt: 11-13 maiAv og for Start medlemmer. Gjennom Start Forum samles Start medlemmer fra hele Norge til en helg hvor nettverking, innovasjon og entreprenørskap står i fokus. Start Forum til vår arrangeres av Start Oslo.

Diverse Arrangementer

Venture Cup

Venture Cup er Nordens største forretningsplankonkurranse for studenter. Konkurransen har som mål å oppmuntre studenter til å kommersialisere det kreative gjennom et tett samarbeid med næringslivet. Gjennom en prosess med workshops, foredrag og veiledning fra dyktige fagpersoner vil studentene bli fulgt opp og lære alt fra å sette opp forretningsplan til drøfting av verdiskapingspotensial.

Gjennomførte Arrangementer

Case Breaker

Gjennomførte: 28 Mars kl 16 på Bright House. 

Case breaker er et konsept hvor du går inn i et team, får en sak fra en organisasjon eller et firma som har noe de vil ha løst, og deretter jobber kreativt med å løse det.

Møt en gründer

«Møt en grunder» er et arrangement der du får muligheten til å møte erfarne grundere. Her forteller de om deres historier om suksess, utfordringer på veien og ikke minst om produktet/tjenesten til grunderen. Dette er en unik mulighet til å stille spørsmål, og få verdifull feedback og råd på din egen vei. Ikke minst muligheten til å bygge et større nettverk, bli inspirert, samt lære noe nytt om grunderlivet!

Blender

Flyttet til høst-semester 2023. Blender er innovasjonsmiddagen for næringsliv, studenter og akademia i gjøvikregionen. Videre, er Blender en brobygger som legger tilrette for nettverksbygging og en hyggelig sosial kveld.

Har du noen forslag til arrangementer? Trykk på knappen under!